New by acoustic density

OCTOMIC

Solutia perfecta pentru organizarea a opt microfoane cu fir sau wireless, diferite dimensiuni! Suport profesional produs din materiale speciale pentru protejarea suprafetelor impotiva zgarieturilor si zgomotului! 

Suport pentru 8 microfoane

Unic Modern Inovator

Design-ul suportului de microfoane OctoMic ofera o identitata unica, iar prin integrarea plutei am obtinut protectie mecanica si acustica. 

Organizeaza-ti scena si scapa de haosul cablurilor.

OctoMic

Detalii tehnice

Diametrul maxim al microfoanelor

  • diametrul maxim al microfoanelor ce se vor aseza pe suportul de microfoane OctoMic este de 45 mm.
  • microfoane cu fir sau microfoane wireless

Acesorii recomandate

  • Stand microfon cu talpa (standard), filet montaj pas 3/8, 16mm

Materiale

Suportul de microfoane OctoMic este produs din lemn stratificat de mesteacan, tratat cu impregnant si vopsele pe baza de apa, imbinat cu cablaj din cupru si pluta aglomerata. 

Grad de complexitate

Suportul se va monta pe un stativ standard de microfon prin insurubare. Grad de compexitate : simplu (nu necesita alte lucrari)

Culoare

  • Alb (recomandat)
  • Nergru

Pachetul include

Suport microfoane OctoMic- 1 buc 

Alege un profesionist în sisteme audio!

Ce parere au altii despre OctoMic?

Brasov Brasov

Biserica Penticostala Brasov
4.5/5

Sunt foarte multumit de acest produs OctoMic, este un produs foarte calitativ. Microfoanele se aseazafoarte bine in suport si sunt usor de scos. Recomand serviciilesi produsele Acoustic Density.

4.5/5

Pentru mine Acoustic Density este o firma cu un profesionalism de neegalat, atât în zona noastră cât și în toată țara, chiar și peste hotare, în special Flaviu și Paul sunt doi profesioniști ce se completează unul pe celălalt și tot ceea ce fac,fac cu pasiune. Îi cunosc de aproximativ 8 ani și de fiecare dată când le-am cerut un sfat mi-i l-au pus pe "tavă" în cel mai sincer mod.
Le mulțumesc mult și îi recomand cu cea mai mare încredere.

Suteu Daniel

Biserica Penticostala