DECLARATIE GDPR 

  Prin prezenta declar ca sunt de acord ca societatea Acoustic Density srl , cu sediul in Cluj Napoca, str. P-ta Unirii, nr. 12-6, judetul Cluj,  avand cod fiscal RO28643251 sa fie autorizata sa proceseze datele mele personaele introduse in formularul de inregistrare client, precum si datele care sunt colectate in cadrul tranzactiilor comerciale cu Acoustic Density srl in urmatoarele scopuri: furnizarea de informatii referitoare la campanii de marketing, oferte speciale si/sau alte forme de publicitate, prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media, precum si contractarea in vederea desfasurarii de sondaje de opinie ale clientiilor. 

Consimtamantul dat prin prezenta declaratie, in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai jos sunt voluntare. Acest consimtamant poate fi revocat in orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuita catre societatea sc Acoustic Density srl  editarea/stergerea datelor furnizate direct din cont. Notificarea de revocare a consimtamantului poate fi transmisa prin e-mail sau direct din contul utilizatorului.  Va rugam sa aveti in vedere faptul ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamantului. Daca consimtamantul a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate in scopurile de mai sus.

In cazul in care aveti intrebari legate de aceasta declaratie sau de prelucrarea datelor de catre Acoustic Density srl, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]

Declar ca am inteles prezenta declaratiei si sunt de acord cu procesarea datelor personale in scopurile descrise in aceasta declaratie de consimtamant. Prezentul formular este valid incepand cu data completarii. 

Leave a Reply